dimecres, 17 de setembre del 2008

Els bars de la plaça de la Font podran tancar a les quatre de la matinada

Els bars de la plaça de la Font de Tarragona podran tancar a dos quarts de quatre de la matinada, amb un marge d'entre vint minuts i mitja hora per buidar el local, durant les festes de Santa Tecla.

És una decisió de l'equip de govern i 'no s'ha de prendre com un retrocés, és un parèntesi durant les festes', aclareix el regidor.

Castillo ha dit que 'els veïns estan satisfets amb el compliment que han fet els bars de la llei', per això no creu que hi hagi cap problema en 'compaginar el dret a gaudir dels ciutadans amb el dret a descansar dels veïns'. Un local obert passades les quatre serà sancionat.

* Notícia extreta del Diari de Tarragona (17/09/08)

COMENTARIS A LA NOTÍCIA FINS A AQUEST MOMENT:

- Enviado por josepmaria 17-09-2008 13:28:56
Aquest Ajuntament i concretament l'area del regidor Castillo esta ple d'excepcionalitats. A l'Av. Ramon y Cajal on han tret l'area de carrega i descarrega es permet tots els matins als voltants de les 8 descarregar amb la impunitat de sempre, obstruint el carril o la bus-stop.

- Enviado por Andreu 17-09-2008 00:32:02
Clar. Seria molt estrany que hi hagués revetlla o concert fins a les cinc i que els bars estessin tancats per ordenança municipal. Aquest home, el Castillo, ens sorprèn cada dia...