dijous, 23 d’agost del 2007

L'ALCALDE NO ES MULLA... PELS VEÏNS

Aquesta és la sensació que tinc després de llegir el mail de resposta de l'alcalde. Llegiu i opineu...

Benvolguda Sra.,

Sens dubte la qüestió que em planteja és tan difícil de suportar per part dels veïns que veuen vulnerat, entre d’altres, el seu dret al descans, com de compaginar amb els drets dels qui han invertit esforços i diners en un negoci legal i que massa sovint es veuen incapaços de controlar el comportament abusiu d’alguns dels seus clients.

Sigui com sigui, de cap manera l’Ajuntament pot defugir la seva responsabilitat de mantenir l’ordre públic i la qualitat de vida dels ciutadans. Per tant, acabo de reenviar el seu correu al tinent d’alcalde de Seguretat ciutadana perquè s’interessi seriosament per aquesta qüestió. Pot tenir plena seguretat de què farem tot el que la llei posi al nostre abast per posar fi al seu problema.

Atentament,

Josep Fèlix Ballesteros.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

És allò que en castellà diuen... "ni chicha ni limonà"... Una resposta políticament correcta.

Molta sort en la vostra llita, que és la de la gran majoria de tarragonins.

Un tema que podríeu tractar és el dels cotxes i motos sorollosos circulant a tot drap per algunes de les vies de la ciutat, o amb la música a tota pastilla. Les autoritats evidentment no fan res, mireu sinó amb els ral.lis que es munten els dies del macroconcurs de castells de focs.

Unknown ha dit...

Tot i amb això avui hi ha unes dclaracions al Diari de Tarragona d'on podem llegir entrelínies que us han fet una mica de cas...

Anònim ha dit...

Jo treballo a la G. Urbana i sé que l'Alcalde va trucar al regidor per preocupar-se de la vostra demanda. Suposo que el que tampoc pot fer es ser demagog i dir que ho solucionarà tot sense estidiar be el cas