diumenge, 17 de febrer del 2008

COPS





Fa uns dies, un veí de la zona em va explicar una anècdota.

Vora les 3 de a matinada del 27 al 28 de gener aquest veí, com cada dissabte, donant voltes sobre del llit intentant atrapar la son d’alguna manera.

De cop i volta, i com és de costum en aquest carrer, el soroll dels aldarulls pujaven i baixaven el seu to però amb una diferència, se li afegia el soroll motors de múltiples vehicles.

En obrir la finestra per veure que passava es va trobar amb un espectacle digne d’aquell cutre-reality anomenat “COPS”:

L’arribada de 7 cotxes policials amb les llums enceses... i una furgoneta d’aquelles sobreprotegides que té la Guàrdia Urbana.

Aquests, després de col·lapsar el carrer, es van endur a un jove d’estètica “rapada” client d’un dels locals. Tot això entre crits provinents de la Guàrdia Urbana i una suposada parella d’aquell individu:

- “Ha agredido a un agente!”
- “No os lo llevéis”.

I un grup de policies portaven emmanillat a aquest noi i el varen introduir dins d’un dels seus vehicles.

En definitiva, havia agredit a un agent? Què espera l’Ajuntament? Aquell dia van agredir a un agent uniformat, però la resta de veïns no gaudim d’aquest suposat respecte de l’autoritat ni tenim aquest suport massiu tan immediat que va tenir l’agent en qüestió en aquest incident. I després de les trencadisses habituals, baralles i, fins i tot, una explosió. Què estan esperant? Que passi alguna desgràcia pitjor?
Recordem-ho, per sort o per desgràcia, aquests fets els provoca la clientela atreta per l’oferta dels locals.





1 comentari:

LOOP bar ha dit...

Perque parles en plural, jo soc el director del loop bar, que ha hores d'era ja heu conseguit tancar i et puc assegurar que nosaltres no tenim aquesta clientela. Et queixes molt, però alguna vegada has intentat parlar amb mi? no. Suposo que ara ja no té sentit que et proposi una reunió. I no et trec la rao en que si provoquem alguna molestia sonora s'ha de solucionar urgentment. No creus que es faria mes rapid si aquesta associació que teniu vingues primer a parlar amb mi, enlloc d'anar de denuncia en denuncia. Vosaltres (els veins) busqueu la convivencia entre els locals d'oci nocturn o busqueu que els tanquin tots? Quan vareu comprar el pis ho sabieu que hi habia bars? a la zona. Per cert LOOP bar te llicencia fins a les 5 desde fa molt de temps, el que passa esque el propietari d'avans no l'explotava. Per qualsevol cosa, jo em dic Eduard Abadias vilanova, el meu mail es looptgn@gmail.com, enviam un mail i et donaré el telefon si esteu interessats en parlar amb mi. Demano disculpes per les molesties que la música del meu local hagi pogut ocasionar, si m'ho haguesis dit desde el primer dia ho hagues solucionat mes rapidament, jo se que teniu molesties desde el dia 13 d'abril.

Salut!!!